Stel je voor...

Stel je voor dat je weer zelf de regisseur van je tijd wordt. Dat je echt alleen doet wat je het allerliefste doet. Stel je voor dat je één dag in de week toekomt aan wat op je prioriteitenlijstje staat? Stel je voor dat jij alleen bepaalt wanneer en hoeveel tijd je aan je mail en planning besteedt. Stel je voor dat je toekomt aan de prioriteiten in je werk. Ben je ZZP’er? Stel je voor dat je tijd hebt om aan je bedrijf te werken en niet alleen bezig bent met brandjes blussen in je bedrijf. Stel je voor dat je 20% van je tijd kunt besparen doordat je niet meer hoeft te zoeken naar informatie. Stel je voor dat je overzicht hebt over al die mails die je inbox binnenkomen en dat je een systeem hebt om deze op de juiste prioriteit te behandelen. Stel je voor dat je controle hebt over je mail. 

Hoe fijn zou het zijn als je structuur en overzicht hebt en je rust in je hoofd krijgt? Stel je voor dat je met een lege inbox de juiste prioriteiten kunt stellen en een opgeruimd bureau en hoofd krijgt? En wat zou je allemaal wel niet kunnen doen in de tijd die je zou kunnen besparen?

Wat zou je doen met deze extra rust en ruimte? Wat zou je allemaal kunnen doen met deze extra tijd die dit op zou leveren?

Oplossing

Zelf ben ik altijd op zoek naar nieuwe methoden om in mijn leven meer structuur en overzicht te creëren. Ik heb geleerd hoe ik tijd kan besparen waardoor ik tijd overhoud voor andere dingen. Doordat ik elke week tijd maak om dit te doen houd ik tijd over, zo’n 20%! De tijd die ik bespaar gebruik ik om meer werk te verzetten, meer resultaten te boeken. Ik gebruik deze tijd ook om aan mijn bedrijf te werken, te netwerken, relaties op te bouwen en mijn bedrijf uit te bouwen. 

Ook heel waardevol is de wetenschap dat ik in control ben en daardoor in mijn vrije tijd niet meer met mijn werk bezig hoef te zijn. Ik kan het veel beter loslaten omdat ik niet meer bang hoef te zijn dat ik iets belangrijks vergeten ben of omdat ik deadlines niet gehaald heb. Die wetenschap geeft rust en ruimte in mijn vrije tijd, heerlijk! 

Omdat ik dit zo waardevol vind heb ik er mijn vak (Professional Organizer) van gemaakt deze kennis met anderen te delen. Hoe mooi is het om een ander, om jou, hierin grote stappen verder te helpen!

Voordelen als je met mij, een Professional Organizer gaat werken

Ga je met mij aan de slag dan krijg je de tools om je werk makkelijker te organiseren. Je krijgt dezelfde inzichten die ik ook heb geleerd waardoor ook jij regisseur wordt over je eigen agenda en mail. Je leert de kneepjes uit het organizing vak en krijgt belangrijke eye-openers over hoe jij jouw werk makkelijker kunt organiseren. Ik leer je geen standaardsysteem wat je ook uit een boek kunt halen maar we kijken samen naar wat jij nodig hebt. Daarbij put ik uit de ervaring die ik als Professional Organizer bij allerlei kenniswerkers en ZZP’ers heb opgedaan. Jij past alleen die zaken toe die voor jou iets toevoegen.