In Company workshops

Slimmer werken met Outlook

max. 1,5 - 3 uur | max. 15 deelnemers | € 550,- max.

Outlook wordt als hulpmiddel in vele organisaties gebruikt, maar de meeste medewerkers hebben nooit uitleg of training ontvangen hoe ze dit goed kunnen benutten.
Bij elke update ervaren ze weer stress omdat er van alles veranderd is. Sommigen komen daar zelf wel uit, maar veel mensen klooien maar wat aan. Hoe mooi is het als jullie leren hoe je meer grip kunt krijgen op je Inbox. Hoe je slim je agenda en takenlijst kunt beheren. En je ook nog handiger gaat archiveren en zoeken naar documenten en bestanden.
Als jullie daar behoefte aan hebben is deze workshop wat jullie zoeken!

Deze workshop is te boeken als In-company workshop. Ik kom in jullie organisatie en gebouw, ook kan dit online.
In 1,5-3 uur tijd (afhankelijk van jullie wens) gaan we aan de slag met allerlei vaardigheden om effectief te leren werken met Outlook. Ook leer je hoe je een slim digitaal archief kunt bouwen en bespreken we de kern van time-management.
Deze workhop is zeer geschikt voor teamsessies of als afwisseling tijdens heidagen. De workshop is voor iedereen, van secretaresse tot directeur, die veel met Outlook werkt.

Meer informatie >>

Leren werken met Microsoft Teams

max. 1,5 - 7 uur | max. 15 deelnemers | € 450,- tot 850,-

Microsoft Teams heeft een enorme vlucht genomen sinds 2020. Maar niet alleen videobellen doen we ermee, ook wordt het steeds meer ingezet om Teams gemakkelijker te laten samenwerken en documenten te beheren via OneDrive en Sharepoint.
In de praktijk blijkt dat veel teams en medewerkers hier wel wat uitleg en hulp bij kunnen gebruiken. MS Teams is echt anders dan Outlook. Teams kan mailen vervangen en je kunt er op een geweldig manier heel efficiënt in samenwerken. Maar dan moet je wel weten hoe.
Heeft jullie organisatie behoefte aan meer uitleg aan de gebruikers? Willen jullie een beter idee krijgen wat er allemaal kan? Dan is een workshop een goed idee.

Een workshop duurt 1,5 tot 3 uur. Dit kan voor groepen van maximaal 15 personen. En het kan zowel offline bij jullie op kantoor als online voor iedereen vanuit huis.
Is het de wens om jullie gebruikers echt uitgebreid te leren werken met alle functies van Teams en ook de deelnemers zelf te laten doen en oefenen dan verwijs ik je naar mijn training.

Voor meer informatie en geheel vrijblijvend intakegesprek kun je contact opnemen via mijn contactformulier >>